TOE AAN EENNIEUWE WEBSITE?

Wij maken op maat moderne, professionele en creatieve websites die passen bij je bedrijf. Deze worden aangepast aan je eigen wensen in opmaak, kleurstelling, tekst en afbeelding.

Wij letten op:
Gebruikersvriendelijkheid
Mobielvriendelijkheid
Passend & creatief design
Ontwerp volgens de laatste trends
Unieke klantbeleving


IK WIL INFORMATIE

GOEDE WEBSITE =MEER KLANTEN!

Een goede, moderne en gebruikersvriendelijke website levert aantoonbaar meer klanten op! Een website is vaak de eerste kennismaking van bezoekers met je bedrijf en deze eerste indruk is erg belangrijk. Je website is je visitekaartje en kan het verschil maken of een bezoeker zaken met je doet of niet.

Zorg dus dat je website goed weergeeft wie je bent en wat je doet met een ontwerp die past bij je producten of diensten die je levert.


IK WIL INFORMATIE

RESPONSIVE WEBDESIGN

Mobielvriendelijk webdesign is steeds belangrijker. Bijna de helft van de bezoekers van een website doet dit via Smart-phone / Mobiel. Als uw website niet responsive is zal uw website niet goed zichtbaar zijn en de bezoeker uw website verlaten. Verlies geen klanten en zorg ook dat uw website mobielvriendelijk is en 2020 proof. Al onze websites worden mobielvriendelijk opgeleverd.

IK WIL INFORMATIE

Uw Business

Onze Ideeën

Ons Werk

Uw Succes

DIGITALEVORMGEVERS

Wij stemmen elk ontwerp af op het soort bedrijf waarvoor het gemaakt wordt. Elk bedrijf, starter of een groter bedrijf, is anders en heeft een eigen identiteit waar een eigen en unieke website bij past. Bij XSOnline geloven we dat persoonlijke benadering en een goede samenwerking essentieel is voor het maken van een succesvolle website. Wij kijken verder dan alleen de vraag om een nieuwe website en denken mee in oplossingen en aanpassingen om een website succesvol te maken. Wij maken vooraf een vrijblijvende ruwe opzet van de website waarna je de opdracht wel of niet geeft om de website te bouwen tegen een vooraf vastgestelde vaste prijs.

Een goede en moderne website levert meer klanten op!

IK WIL INFORMATIE
Website bezoek Desktop PC/Laptop vs Mobiel vs Tablet

STATS & FACTS

Het aandeel Internet gebruik en bezoek websites via Smart-phone (mobiel) gaat richting 50%. Mobielvriendelijk design wordt steeds belangrijker. Wij bouwen responsive websites die zich automatisch aanpassen aan de afmeting van het scherm waarop een website wordt bekeken.

52,6%

Bezoek via laptop/Desktop PC

43,1%

Bezoek via smart-phone / mobiel

4,3%

bezoek via tablet

DIGITAALKRASLOT

Daadwerkelijk krassen met uw muis op het scherm of vinger op je mobiel. Het kan nu!

Ons kraslot kan gebruikt worden voor actie, reclame voor nieuw product of korting krassen bij aankoop. Ook een uitnodiging krassen kan op deze interactieve manier extra kracht krijgen. Wij maken dit kraslot op maat, in elke kleurstelling en ook een afbeelding of animatie kan gebruikt worden als toplaag om weggekrast te worden.

Open hier een voorbeeld en kras zelf eens om het eens te proberen!.

OPEN VOORBEELD KRASLOT EN KRAS ZELF
kraslot

kraslot

GET IN TOUCH

CONTACT GEGEVENS

Wil je informatie of een vrijblijvende offerte?. Vul ons contactformulier in of stuur ons een mail, wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • XSOnline digitale vormgeving,
    Mont Saint Michel, 1448 KV, Purmerend
  • 06 504 345 68
  • info@xsonline.nl
  • KvK 59677074
contact