Bereken direct wat het kost!


€8,00 + €0,42 per km *

Minimum bedrag €19,50 *

Veelal binnen 30 minuten voor de deur!

Géén toeslagen of aanrijkosten!

* Prijzen exclusief BTW
* Aantal KM gerekend vanaf ophaaladres


bestel direct online een koerier

De No Nonsense spoedkoerier!

De naam Spoedkoerier zegt het al. Het moet met spoed, via de snelste route en tegen zo laag mogelijke kosten vervoerd worden. Bij ons kunt u simpel een koerier bestellen, heeft duidelijk inzicht in de kosten en kunt er op vertrouwen dat we rechtsreeks en snel naar het opgegeven afleveradres rijden. Dat kan in Purmerend & omstreken zijn maar uiteraard ook naar Amersfoort of Breda of elders in Nederland. Afleveren over de grenzen op aanvraag. Snel, vertrouwd en keurig afleveren van uw zending is alles wat u wilt als u een spoedkoerier besteld, niets meer en niets minder.

Wij zijn gespecialiseerd in kleinere spoedzendingen. Pakketpost, documenten of poststukken of onderdelen die met spoed elders moeten worden afgeleverd. Ook items van filiaal naar filiaal en, indien nodig, een nabestelling van een klant welke met spoed moet worden geleverd kunnen wij verzorgen. Voor bulktransport of pallets hoeft u ons niet te bellen. Wij vervoeren enkel kleinere zendingen welke in een SUV passen en kunnen het daardoor snel, behendig en vertrouwd op elk adres op de drukste plaatsen afleveren. Na aflevering krijgt u direct bericht via mail, sms of telefoontje dat de zending is afgeleverd. Desgewenst vragen wij om een handtekening bij ontvangst.

Met onze prijzen zijn wij wel 30% tot 35% voordeliger dan andere spoedkoeriers!. Het zal u direct duidelijk zijn dat u met ons koeriersbedrijf veel geld kunt besparen door onze transparante kostenprijs, geen verborgen toeslagen en snelle en goede service. Wij leveren uw kleine spoedzendingen met onze reclameloze snelle SUV's.

Ook voor regelmatige vaste ritten op vaste tijdstippen kunnen wij vooraf een goede prijsafspraak maken. Heeft u bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een zending die op vaste tijden of dagen moet worden opgehaald en rechtstreeks worden afgeleverd vraag ons dan om een vrijblijvende offerte. U heeft dan de zekerheid dat de koerier er op het juiste tijdstip en/of dag aanwezig is en hoeft niet steeds opnieuw een koerier te bestellen.

Wilt u meer weten over onze koeriersdiensten of heeft u een specifieke vraag aan ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 06 504 345 68.

Ik wil informatie

Spoedkoerier nodig in Purmerend & omstreken?

De beste spoedkoerier in waterland, Snel, betrouwbaar en goedkoop!

Bestel direct een koerier
TOP